Kirkkoherran mopo keulii

Karjalohjan seurakunnan kirkkoherra Heikki Linnavirta lataa blogissaan (http://linnavirta.kotisivukone.com/ ) täyslaidallisen vihreitä vastaan. Hänen mukaansa "nuo onnettomat ovat valmiita tappamaan kaikki tuottamattomat suomalaiset, jotka eivät äänestä vihreitä. Luvassa on paljon vanhusten murhia, jotka dementiassaan sanovat sekavan sanan. Se tulkitaan pyynnöksi armomurhaan. Kehitysvammaiset, monet yhteiskunnasta syrjäytyneet, oikeat työttömät ovat myös vaaravyöhykkeessä. Joku new-age ajatustenlukija päättelee näiden ihmisten haluavan uhrata itsensä vihreän diktatuurin hyväksi".

Ilmeisesti kirkkoherran luettavaksi on annettu joku muu puolueen tavoiteohjelma kuin se, minkä minä löysin netistä. Minusta siellä ei ollut tavoitteena vaahteranlehtien käyttäminen vessapaperina tai oikeus kasvattaa huumeita parvekkeella, mutta minusta oikeus itsensä toteuttamiseen ja kehitys kohti rauhaa eivät ole niin pahoja ajatuksia kuin miksi Linnavirta ne rinnastaa.

Ilmeisesti blogi on aiemmin ollut seurakunnan sivuilla (http://www.karjalohjanseurakunta.fi/?sid=1 ), josta piispa on pyytänyt sen siirtämään. Jäljelle on jäänyt onneksi opastamaan Pukeutumisohjeita naisille (http://www.karjalohjanseurakunta.fi/?sid=8&tid=382 ), jossa kirkkoherra yrittänee harrastaa sarkasmin jaloa taitoa. Linkeistä löytyy Aslan, luonnollisesti.
  • 3 / 4
  • Inom
  • 24.5.2012 20:45
Karjalohjan hyvämaineisen seurakunnan kirkkoherra on saanut piipan sukat pyörimään jaloissa. Olihan tuo melkoinen kirjoitus eikä asiaan puuttuminen ihmetytä lainkaan. Piispa pelästynyt eurojen juoksun vähenevän taas tulevaisuudessa. Käsittämätön hyökkäys vihreitä vastaan ja väitteitä vedetty täysin hatusta. Kun luki muita bloggauksia selvisi millainen kirjoittaja on kyseessä eikä teksti enää niin ihmetyttänyt.

Armomurha... Eikö ihmisellä saisi olla oikeus armolliseen kuolemaan näin halutessaan jos parantumisesta ei mitään toivoa ja loppu pelkkää kärsimystä?
  • 4 / 4
  • Aboa
  • 24.5.2012 23:58
Minäkin lueskelin kirjoittajan aiempia bloggauksia, mutta ne olivat minusta ihan erilaisia. En toki allekirjoita hänen ajatuksiaan, mutta minulle välittyi jollakin tapaa kuva ihmisestä, uskossaan väkevästä, joka kuitenkin yrittää ymmärtää toisia, eri maailmankatsomuksen omaavia ihmisiä. Kuitenkin, mitä lähemmäs nykypäivää tullaan, sitä oudommaksi, kuumeisemmaksi teksti tulee, ja tämä viimeinen on jo niin outoa, että - jos sellaiseen uskoisin - väittäisin pahan hengen pesineen kirkkoherran sieluun.

Kannattaisiko astua hetkeksi sivuun ja hengittää kaikessa rauhassa?